Hetty Koenraads heeft dit bericht geliked
Profielfoto van Laura van den Brink

Vraag jij weleens af waarom iemand anders reageert dan je verwacht of waarom je boodschap niet lijkt aan te komen? Als je met veel mensen werkt, is de kans groot dat je regelmatig contact hebt met 1 van de naar schatting ruim 1,1 miljoen Nederlanders met een LVB. Misschien zonder dat je het doorhebt, want een LVB is een niet zichtbare beperking.

De praktische 𝙎𝙞𝙜𝙣𝙖𝙡𝙚𝙣𝙠𝙖𝙖𝙧𝙩 𝙇𝙑𝘽 geeft beknopt een overzicht van verschillende signalen van een mogelijke LVB. Met tips waarmee je kunt aansluiten bij iemand met een LVB als de signalen daarop lijken te wijzen. Dat werkt beter en plezieriger voor jou en de ander. Die aanpassingen werken trouwens ook prima als iemand erg moe is of veel stress ervaart!
De verschillen tussen mensen zijn groot, de signalen gelden niet voor iedereen op dezelfde manier of heeft er in dezelfde mate last van,

Al onze tools zijn gebaseerd op wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek. Wil je meer lezen over het herkennen van een LVB of hoe je in jouw communicatie aansluit bij iemand met een LVB? Neem een kijkje op onze site of in de kennisbank.

https://www.kenniscentrumlvb.nl/product/signalenkaart-lvb/